Best quality
 

 

 

 

 

IT

 

 

 

Service

Alleen de beste kwaliteit

Motor-Parts biedt u een gamma producten en diensten aan van uitzonderlijke kwaliteit.

 

Productassortiment

Onze filosofie is om onze klanten een breed scala van producten aan te bieden afkomstig van fabrikanten die eerste montage onderdelen produceren en leveren op een zo kort mogelijke termijn. Om dit te doen, werden veel investeringen gedaan in gebouwen en materiaal. Onze totale opslagruimte is momenteel 12.0000 m2 en we hebben meer dan 75.000 artikelen op voorraad, waardoor we een uitleveringsgraad van ruim 97% van de bestaande merken bestrijken.

 Meilleures marques

Betere merken

Door continu waakzaam te zijn over de kwaliteit, kunnen wij u de beste producten garanderen. Al onze leveranciers zijn wereldwijd vermaard op gebied van OE.

 

Technologie

Informatica is alomtegenwoordig en bijna onmisbaar in een handelsonderneming. Op dit gebied staat MP in de voorhoede van de technologie. Onze ERP, fysiek aanwezig in Brussel, is geïntegreerd in een computernetwerk. Hierdoor kunnen we 3 voorraden fysiek beheren (Brussel, Etten-Leur, Rijsel) als een enkele virtuele voorraad waartoe iedere gebruiker toegang kan hebben om zijn klanten naar best vermogen te dienen.

 

Service

De investering in human resources is ook het onderwerp van veel aandacht bij Motor-Parts. Om deze doelstellingen te verwezenlijken heeft MP een team van verschillende vertegenwoordigers die elk een eigen gebied hebben en talrijke productmanagers die instaan voor de telesales om onze klanten naar behoren bij te staan.

De vertegenwoordigers zijn de verbindende schakel tussen MP en hun klanten.

MP is een logistieke organisatie, wat veel meer betekend dan gewoon een opslagruimte. Mp is een partner waarop haar klanten kunnen steunen in het bijzonder voor :

- Producten komende van OE fabrikanten

- Concurrerende prijzen

- De centrale stockering van een groot gamma producten
           

- Technische ondersteuning

- Leveringen binnen 12 uur.

- Een intensieve samenwerking waar alle partners samen een volledig gamma produkten in de markt zetten.

 

 
Motor-Parts - Gespecialiseerde distributeur van auto-onderdelen