Geschiedenis van Motor-Parts


De groep Motor-Parts vindt zijn oorsprong in het begin van de jaren dertig. In die tijd was de activiteit van de firma vooral gericht op het distribueren van motor onderdelen en het management van motorrevisiebedrijven. Sindsdien heeft MP zich aangepast aan de veranderingen van de markt en is vandaag de dag aanwezig in de Benelux en het noorden van Frankrijk.

Het gamma aan aangeboden producten, komende van OE leveranciers, heeft zich altijd ontwikkeld en is niet opgehouden zich verder te ontwikkelen, en is nog steeds in ontwikkeling. Dit gaat van de ruitenwisser tot de filter, de onstekingsonderdelen, chassis en ophanging, friktiemateriaal, afdichtings materiaal, smeermiddelen, uitlaten, schokdempers, riemen, koeling en een volledig gamma van onderdelen voor verbrandingsmotoren.

Ondanks de groei en professionalisering, heeft Motor-Parts zijn familiale karakter kunnen behouden. Daardoor is de dialoog op alle niveau's voor iedereen toegankelijk. Dit maakt van Motor-Parts een dynamische partner met een luisterend oor voor klanten.

 

 
Motor-Parts - Gespecialiseerde distributeur van auto-onderdelen