Alle flexibiliteit om te bestellen


 

Om uw bestellingen door te geven aan MP, zijn er verschillende opties voor u beschikbaar.

 

 

 

Internet

 

Deze catalogus is gebaseerd op de Tecdoc, marktleider op dit gebied. Hebt u een internet aansluiting? Dan kunt u toegang krijgen tot onze twee on-line bestel-sites Tecdoc-MyCat en/of On line shopping. Deze sites omvatten, onder andere, inkoop modules die u de mogelijkheid bieden om de beschikbaarheid van het onderdeel te zien en direct voorraad op te vragen en te bestellen. Voor meer details, nodigen wij u uit om naar dit blad te gaan.

 

 

 

 

Telefoon

 

Door het nummer 02/378.39.19 te kiezen, komt u bij onze afdeling verkoop. Een product manager staat tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden, en om u te helpen de juiste onderdelen te kiezen.

Tevens kan hij direct uw bestelling opnemen.Cmdes par tel et fax

Onze medewerkers worden door de fabrieken op de hoogte gehouden van de laatste stand der techniek. Hierdoor zijn zij dus in staat u goed te adviseren en al uw technische vragen betreffende de producten die wij voeren, bevredigend te beantwoorden
.

 

 

 

Fax

 

U kunt ons uw bestelling doorsturen via onze fax op nummer 02/378.27.74. Uw bestelling wordt verwerkt en de fax wordt desgewenst teruggestuurd om u te informeren over de staat van uw bestelling (beschikbaarheid, prijs, enz...).

 

 
Motor-Parts - Gespecialiseerde distributeur van auto-onderdelen